top of page

Utgivelser

F396_Moderne_hengivenhet.jpg

Finnes det reelle fellesskap mellom mennesker? Finnes sannhet? Finnes mening og skjønnhet eller er det noe vi konstruerer? Finnes kjærlighet? 

 

Det er mange måter å beskrive denne diktsamlingen på. Et forsøk på apologetikk i poesiform, en ambivalent moderne Guddommelig komedie, eventuelt en utforskning av hengivenhet og hva det har å si for oss, nå.   

Les mer om boka her. 

"Å unngå synd er minimal hellighet

jeg vil bli gress

presse meg opp gjennom jord

lage sprekker

bli beitemark"

- Fra Moderne hengivenhet

fargeMG_6477.JPG

Foto: Heidi Furre

Lesehistorier_Cover_300dpi_1.jpg

Her finner du essay og historier om de viktige leseropplevelsene. Blant annet Litteratur er ikke virkelighetsflukt av Linda Therese Utstøl. 

 

Les mer om boka her.  

"Jeg har slike ekstreme holdninger at jeg tror språket kan være meningsbærende, at vi kan og burde bruke språket på en måte som uttrykker noe sant. Vi kan bruke det til å nærme oss en kjerne, reflektere over hva som er godt, sant og viktig."

- Fra Lesehistorier 

_MG_5925.JPG

Foto: Heidi Furre

Mannen_er_vakker_Cover_300dpi.jpg

Samfunnskritisk pop-poesi. Blander klisjeene sammen med overraskende sideblikk.

"Mannen er vakker fra livet og opp er en blanding av enkeltdikt og hverdagslige dialoger poetene imellom, om og omkring kjærlighet, dating og begjær." 

- Beskrivelse fra forlaget 

"Om det om noen år hadde blitt laget en antologi av typen Absolute Music, som kunne hett noe sånt som «Stories from the Lives of Young Norwegian Women 2010 – 2015», kan det godt hende at flere tekster fra denne boka ville blitt å finne i den."

- Tina Åmodt, Klassekampens bokmagasin

Les mer om boka her.

"Hvis jeg nå tvinger meg selv til å tenke på ham, husker jeg alt som veldig tørt eller veldig vått. Jeg ble redusert til et menneske som var sammen med et annet menneske. Han var en katt som drakk sakte fra en skål med fløte. Tunga litt ru, han visste aldri hva som var best for ham.

Hvorfor skammet du deg aldri?"

- Fra Mannen er vakker fra livet og opp

_MG_4275.jpg

Foto: Heidi Furre

bottom of page